Den Haag e.o. 0707113770

Reparatie van uw vaatwasser / afwasmachine in de regio Den Haag

VAATWASSER REPARATIE

VAATWASSER STORING MELDEN

Heeft u een inbouw vaatwasser of een vrijstaande afwasmachine dan kunnen wij deze vaak voor u repareren. Blijft de vaatwasser bijvoorbeeld continu afpompen, begint hij meteen te piepen bij het begin, droogt hij de vaat niet goed of word de vaat niet schoon, lekt er water uit de vaatwasmachine of geeft de vaatwasser een vreemde code op het scherm weer? Zomaar een paar omschrijvingen, van de diverse vaatwasser merken, welke wij regelmatig tegenkomen en een reparatie uitvoeren.

Voor een service afspraak vult u het storingsformulier in en wij nemen contact met u op!

U kunt de reparatie bij ons pinnen of contant voldoen.

Reparatie aan een vaatwasser:
Om u te helpen de juiste wasmachine storing aan onze monteurs door te geven hebben wij een aantal veel voorkomende storingen beschreven. Alle vermelde prijzen zijn “richt prijzen”. Omdat er zeer veel voorkomende defecten mogelijk zijn, kunnen wij deze niet allemaal omschrijven, ook bij niet omschreven storingen kunnen wij een reparatie uitvoeren !

  • Uw vaatwasser blijft afpompen, ook met de deur open: Dit word vaak veroorzaakt door een defect in het waterdoseersysteem. Reparatie kosten 120 ~140 euro.
  • De vaatwasser wast in de onderkorf of bovenkorf niet schoon: Dit kan een aantal oorzaken hebben. De monteur zal ter plekke moeten kijken wat de kosten hiervan zullen worden.
  • De vaatwasser gaat piepen bij het starten en blijft afpompen: Een veel voorkomend probleem, de vaatwasser denkt vol met water te zijn. Reparatiekosten 100 ~ 120 euro.
  • Het display van de vaatwasser blijft soms op ‘1’ staan terwijl hij blijft draaien. Dit word vaak veroorzaakt door een defect in het waterdoseersysteem. Reparatie kosten 120 ~130 euro.
  • Er blijft water in de vaatwasser terwijl het programma afgelopen is: Problemen met de afvoer. Kosten 60 ~ 90 euro.
  • Er ligt soms wat water op de grond voor de vaatwasser. Lekkage bij de vaatwasserdeur. Er moeten diverse afdichtingen aan de deur worden vervangen. Kosten kunnen variëren, afhankelijk van merk en type. 110 – 140 euro
  • De vaatwasser doet veel langer over het programma.  Wast niet schoon. Droogt niet. Wordt niet warm. Fout uit voortkomend uit de vaatwasser elektronica of de verwarming. reparatie kosten 100 ~ 130 euro.
  • De vaatwasser blijft hangen in zijn programma: Fout uit voortkomend uit de electronica of de verwarming. De vaatwasser reparatie kosten 100 ~ 130 euro.

VAATWASSER STORING MELDEN