Den Haag e.o. 0707113770

Reparatie van uw magnetron / oven in de regio Den Haag

MAGNETRON OF OVENREPARATIE

MAGNETRON STORING MELDEN

Bij een inbouw magnetron of inbouw oven komt het regelmatig voor dat de verwarming defect raakt. Een verwarmingselement is goed te vervangen waarna de standaard functies vaak weer naar behoren werken. Bereikt uw oven niet meer de juiste temperatuur, verbrand de bovenkant van elke taart die u bakt, stopt de magnetron na een paar seconden met draaien, draait het draaigedeelte niet meer of slaat de stop in de meterkast eruit? Vaak kunnen wij uw oven / magnetron repareren.

Voor een service afspraak vult u het storingsformulier in en wij nemen contact met u op!

U kunt de reparatie bij ons pinnen of contant voldoen.

 • Storingen aan uw magnetron / oven:
  Om u te helpen de juiste wasmachine storing aan onze monteurs door te geven hebben wij een aantal veel voorkomende storingen beschreven. Alle vermelde prijzen zijn “richt prijzen”. Staat uw omschrijving er niet bij, neem dat contact met ons op.
 • De ruit van uw magnetron / oven is gesprongen:
  De ruit van de deur van de magnetron / oven is gesprongen. Afhankelijk van het merk en type moet u denken aan een reparatie prijs van 120 ~150 euro.
 • De magnetron verwarmt niet meer op de magnetron stand:
  De magnetron kan twee defecten hebben. De magnetron buis kan defect zijn of de hoogspannings-elektronica (of beide). Kosten hiervan zijn merk en type afhankelijk. Reparatie richtprijs moet u denken aan 180 euro.
 • De Grill van de oven wordt niet warm:
  Het onder of boven verwarming element is defect. Deze moet vervangen worden. Kosten van de reparatie afhankelijk van merk en type ongeveer 140 euro
 • De hete lucht functie van de magnetron werkt niet:
  Het hete lucht element van de magnetron is defect. Reparatie kosten bedragen ongeveer 110~130 euro.
 • De hete lucht functie van de magnetron werkt niet meer:
  De ventilator van de magnetron is defect. kosten van de reparatie ongeveer 140 euro.
 • Er brand geen verlichting in uw magnetron of oven:
  Het lampje uit uw oven / magnetron zal door een speciaal lampje vervangen moeten worden. Kostn van deze reparatie is afhankelijk van het merk en type.

MAGNETRON/OVEN STORING MELDEN